Kookmaatjesworkshopkookshop voorbereiden foto

Kookmaatjesworkshop 4 is  van start gegaan op 12 maart 2019 met als thema :

             Koken gemakkelijk en gezond

    Lekker koken voor een vriend, kennis, of een familielid!

danielle leder
Daniëlle Leder, diaconaal werker
Michel van Ewijk
Michel van Ewijk, kok

Vanwege een groot succes en op verzoek van een aantal nieuwe en vorige deelnemers is er in de Oosterkerk een vierde budget kookworkshop gestart. De organisatie is wederom in handen van diaconaal medewerker Danielle Leder en het koken gebeurt onder leiding van kok Michel van Ewijk. Elke bijeenkomst wordt er een gerecht bereid waarbij iedere deelnemer zijn taak heeft. Het is altijd een drukte van belang bij de werktafel en het fornuis, maar door een goede samenwerking en de nodige humor lukt het altijd weer om iets lekkers op tafel te zetten.

Naast het samen eten in en gezellige sfeer en nieuwe gerechten te leren koken is het volgen van de kookworkshop  ook een gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen op divers gebied met elkaar te delen.

Nieuw aan deze workshop is dat er elke bijeenkomst een genodigde mee kan eten. Dit kan zijn een vriend, bekende of familielid van de cursist. Kosten hiervoor zijn 2 euro. Aanmelden is verplicht i.v.m. de inkoop.

[d.leder@diaconiehaarlem.nl / 06-29455125]

Het volgen van deze workshop kost 15 euro. Hiervoor krijg je 6 kooklessen en een voucher voor gratis mee-eten voor 1 keer voor een persoon.

kookshop voorbereiden
Samen de maaltijd voorbereiden
samen eten

Door Sonja Bekebrede, vrijwilligster kookworkshops.