Kids Kleding Paradijssanta run rotary laat

Rotary Kennemer Laat haalt € 2.500,- op voor Kids Kleding Paradijs

Op woensdag 18 februari was de uitreiking van de opbrengst van de Santa Boxen aan de drie goede doelen die de Rotary Kennemer Laat dit jaar had geselecteerd voor hun sponsoractie: Stichting Bretels, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Kids Kleding Paradijs. Maar liefst € 2.500,- kreeg iedere organisatie uitgereikt tijdens de online onthulling! Voor Kids Kleding Paradijs kunnen hiervan nieuwe kledingrekken bekostigd worden waarmee de collectie van de winkel kan worden uitgebreid en er nog meer aanbod is voor minima-gezinnen. En er worden werktafels van aangeschaft waarmee er meer kinderactiviteiten in de winkel worden mogelijk gemaakt. Daarnaast zal er ook een deel worden gebruikt ter compensatie van de financiële tegenslag die Kids Kleding Paradijs wegens de sluiting in corona-tijd heeft gehad.

Inmiddels wordt een deel van de kinderkleding via de Facebookpagina aangeboden. Bestellingen worden op dinsdag, woensdag en vrijdag opgehaald en hierdoor nemen de inkomsten langzaamaan weer toe.

Desalniettemin kijkt de winkel uit naar heropening zodat men weer volop gezinnen in Haarlem kan voorzien van goede betaalbare kinderkleding.

rotary-kennemer-laat-logo